Vorig seizoen konden we al kennismaken met het fantastische boyslabel TYGO & vito. Na een mooie zomercollectie kunnen we ook deze winter onze mannen in het nieuw steken met items van dit stoere merk.

Het boyslabel is er wederom in geslaagd een ruime collectie te ontwerpen met in totaal drie leveringen. Alle items zijn verkrijgbaar in maat 92 t/m 152. Ook dit seizoen vind je weer jeans in drie verschillende wassingen in de collectie. De voorraad van de inmiddels beroemde jog-jeans en stretch-denims zal het hele winterseizoen aangevuld worden waardoor je nooit mis hoeft te grijpen.

TYGO & vito winter 2017

Alle drie de leveringen zullen in zijn geheel eind dit jaar in de winkels liggen. De eerste levering ‘Denim blues’ en ‘On the road’ is reeds geweest en het wachten is op de toffe tweede levering met het thema ‘In the air’. De decembermaand heeft TYGO & vito als inspiratie gebruikt voor het ontwerpen van stoere items met een feestelijk tintje. Over een paar maanden kun je dan ook naar hartenlust shoppen, het thema is: partytime!

Je ziet het steeds vaker; kledingmerken die hun liefde voor kinderen niet alleen in het ontwerpen van toffe kidsfashion stoppen maar verder laten rijken dan modeland en een goed doel steunen. Zo ook TYGO & vito: dit seizoen zal het label van drie geselecteerde styles een afdracht doen aan SOS Kinderdorpen. Ik weet niet hoe dat voor jullie is, maar voor mij maakt dit een merk nog betrouwbaarder en interessanter. Door jouw stoere vent in het nieuw te steken zorg je er voor dat kinderen in een SOS Kinderdorp in liefde en veiligheid kunnen opgroeien. Mooi!

Review skinny fit jeans

Mijn tengere peuter is blij met dit nieuwe label. De pasvorm is perfect voor zijn slanke lijfje en mama wordt er ook blij van: de items zijn van goede kwaliteit en heel betaalbaar. Toen we de vraag kregen of we een gave set wilde reviewen, waren we meteen enthousiast. De jeans hadden we vorig seizoen nog niet gepast dus daar waren we heel benieuwd naar.  Nu passen vaak alleen de meest skinny jeans Jip goed en dan nog moet ik van sommige merken voor de meidenvariant gaan dus ik was een beetje huiverig voor de jeans van TYGO & vito. Dat bleek gelukkig nergens voor nodig: de jeans valt mooi skinny, heeft een goede pasvorm, knoopsgatenelastiek — waar wij niet zonder kunnen — is van fijne stretch-denim en heeft een hele mooie usedwassing. Stoer!

Bij Jip valt de maat 98-104 nog wat lang maar dat past bij deze jeans: omslaan die pijpen met een coole sneaker eronder! Nu kruipt Jip niet meer en heeft hij de fase ‘ravotten en in bomen klimmen’ nog niet echt ontdekt, maar ik kan mij voorstellen dat de versteviging op de jeans menig mama-hart sneller doet kloppen. Het geeft niet alleen de jeans iets extra’s, ook mama zal een extraatje overhouden in haar portemonnee aangezien dit het risico op kapotte knieën kleiner maakt. : ) De jeans zit Jip comfortabel en zoals je ziet kan hij zich er prima in bewegen, oftewel ‘Have fun, be active & feel comfortable’ met TYGO & vito!

Review sweater Air indigo

Als bovenstuk van de outfit kozen we voor een sweater met een stoere uitstraling in mooie indigo wassing. Blauw staat altijd erg leuk bij Jip en hij is dol op patches, waarschijnlijk komt dat door zijn liefde voor stickers die hij werkelijk overal opplakt! De sweater heeft een used-look en is ontzettend leuk afgewerkt met applicaties. Het heeft op de voorkant een buidelzak en op het achterpand een stoere opdruk met de tekst “SKYFORCE 2ND SQUAD” .

Toen we hem uit de verpakking haalden viel het materiaal van de sweater ons meteen op: niet te dik en zacht. Heel comfortabel voor mijn actieve peuter en doordat de sweater niet te warm is, al vroeg in het seizoen te dragen.

Zijn jullie ook TYGO & vito fan? Blijf ons dan zeker volgen want heel binnenkort zullen we jullie de twee levering tonen en verrassen met een hele gave winactie!