Dáág popcorn roze, zoete printjes en schattige details! Kleine meisjes worden groot en willen maar één ding: rocken : ) Nu onze dame dit jaar toch echt negen jaar wordt, merk ik dat het hele tijdperk van meisjesachtig hartstikke achter ons ligt en hoogstwaarschijnlijk nooit meer terugkomt.

Gelukkig hebben we afgelopen seizoen al gemerkt dat dat helemaal niet erg is. Boy, wat zijn er een toffe stoere merken op de markt gekomen. En vanaf deze zomer komt daar nog een heel mooi merk bij: LEVV Girls.

LEVV Girls

Girls met lef kiezen voor LEVV

Its all in the name, voor dit merk mag je best een beetje lef hebben want je zult absoluut opvallen in deze hippe items. LEVV Girls is een nieuw merk voor meiden van 6-16 jaar die weten wat ze willen. De opvallende maar comfortabele items zijn gemaakt van prachtige stoffen en afgewerkt met toffe details. Met LEVV Girls kom je stylish en stoer voor de dag en net even anders dan anders. De items zijn herkenbaar aan de dubbele V!

LEVV Girls

A little glam to rock

Het merk kent ieder jaar twee collecties onderverdeeld in drie leveringen per seizoen. Zo zul je ieder seizoen weer verrast worden met de leukste items! Ready for a little glam to rock? Of ben je meer van zwart met gouden of zilveren details? Of misschien ben je wel dol op zachte kleuren en stoffen zoals wollen vesten in mooi zachtroze of blauw? Voor elk wat wils want in totaal zijn er 100 verschillende styles! De verkoopprijzen van de items liggen tussen de €19,95 en €99,95. Noteer het vast in de agenda: LEVV Girls ligt vanaf juli 2018 in de winkels.

LEVV Girls

Onderdeel van Style Labels

LEVV Girls is onderdeel van Style Labels. Monique van der Staay staat aan het roer van dit bedrijf, opgericht in 2017. Onder Style Labels vallen meerdere labels waar Quapi Kidswear er één van is. Met dit label is Monique in 2011 haar bedrijf gestart en dit heeft zij in zes jaar uitgebouwd tot een enorm succes met inmiddels meerdere labels en een nieuwe naam. Style Labels staat voor kwaliteit, klantvriendelijkheid, ruime verrassende collecties van de verschillende merken en vooral heel veel liefde en passie voor het ontwerpen van kidsfashion.

Later dit jaar zullen we uiteraard meer beeldmateriaal laten zien en een leuke actie opzetten. : ) Houd mamaisthuis dus in de gaten.

We zijn benieuwd wat jullie van LEVV Girls vinden, iets voor jullie stoere dame?