Zijn jullie ook zo gek op grafisch en monochroom als het gaat om fashion voor je kleintje? Je ziet deze trend niet alleen in kinderkamers maar ook in de mode zijn er steeds meer merken die mooie items maken met grafische prints. Een paar weken geleden kwam ik in contact met één van de oprichters van het nieuwe Belgische merk Moon Monsters.

Ik was direct verliefd op de mooie stoere prints op de kleding en de visie van het bedrijf. Moon Monsters staat voor eerlijke mode; de prints zijn door hen exclusief met de hand ontworpen, ze gebruiken uitsluitend biologisch katoen en de productie in Turkije gebeurt onder goede arbeidsomstandigheden en met oog voor het milieu.

moonmonsters slaapzak

De ‘Dodo Nova’

Biologisch katoen

Je ziet steeds meer dat producenten in de modebranche gaan werken met stoffen die vriendelijk zijn voor de tere baby- en kinderhuid. Een hele fijne trend want juist in die eerste en jonge jaren is de huid enorm gevoelig en kwetsbaar en het is verstandig hier goed mee om te gaan om zo allerlei allergische reacties te voorkomen. Niet alleen voedsel en verzorgingsproducten zijn fijner voor de tere huid als deze puur en biologisch zijn, ook stoffen gebruikt om kleding mee te vervaardigen zijn zoveel fijner draagbaar als ze vrij zijn van chemicaliën en pesticiden. Doordat biologisch katoen onbehandeld is, is het veel zachter en gaat het ook veel langer mee.

moonmonsters home

De ‘Pola Pina’

Toen ik in de webshop van Moon Monsters rond ging neuzen, kwam ik gave items voor Jip tegen. Helaas zag ik, toen ik de maatkeuze in moest voeren, dat mijn kleine man voor dit stoere merk al te groot is. Heel jammer dat ik Moon Monsters niet eerder ontdekt heb. Bij ons eerste kindje was ik veel minder bewust bezig met eerlijke en pure verzorgingsproducten en kleding dan nu bij Jip. Zeker in de eerste baby- en dreumesjaren is dit ontzettend belangrijk. Ik ga Moon Monsters onthouden voor als er weer en keer iemand zwanger is in onze omgeving want niet alleen de losse items zijn super leuk om te geven, ze verkopen ook complete giftsets. De huidige collectie van Moon Monsters bestaat uit gave rompers, slabbetjes, heerlijk zachte dekens, pyama’s, onesies, slaapzakjes en schattige zomerpakjes. Alle handgemaakte prints zijn unisex en de collectie is verkrijgbaar in maat 62-68 en maat 74-80.

Moon Monsters: de perfecte zachte outfit voor je kleine rebel of als uniek en origineel kraamcadeau!

Moonmonsters

De ‘WANT IT ALL’ giftset

Voor meer informatie over dit gave nieuwe merk en de huidige collectie klik je hier.

Ook enthousiast over dit mooie merk, dan hebben wij tof nieuws; wij mogen namelijk één van de volgers van mamaisthuis blij maken met een zelfgekozen item uit de huidige collectie. Je kunt kiezen uit de ‘Jodi’, ‘Robi’ en de ‘Tito’ in de print die jij het leukst vindt! Kijk hiervoor op de website van Moon Monsters.

collage moon monsters

Gaaf toch? De voorwaarden zijn simpel:

Deze actie loopt tot en met 24 april, heel veel succes!

logo moonmonsters