Wat was dat genieten vorige week, die paar mooie dagen. De koude, natte dagen wisselen zich steeds vaker af met zacht weer, heerlijk! Helemaal wanneer het op zo’n dag als vandaag ook nog wat langer licht is en de zon voor mooi avondrood zorgt!

LoveStation22 ss18 WNF

LoveStation22 SS18 WNF

Voorjaarskriebels en start van het nieuwe seizoen

Ik krijg dan echt de voorjaarskriebels. De lente vind ik namelijk het mooiste seizoen van het jaar; alles staat in bloei en zelfs de mensen lijken weer helemaal te ontpoppen. Hoewel ik persoonlijk geen last heb van januari-blues, kan ik mij wel voorstellen dat deze maand mensen het gevoel geeft dat het wel een beetje klaar is met de winter. Het is de maand waarin ook de meeste merken een tipje van de sluier geven wat betreft hun zomercollecties. Tja, en wanneer je die eenmaal hebt gezien, heb je nog maar weinig zin in items die we al tig keer gedragen hebben en waarvan sommigen zelfs ernstig aan vervanging toe zijn.

LoveStation22 SS18 WNF

LoveStation22 SS18 WNF

Japanse stijl in de collectie

Zomer: het fashionseizoen van frisse kleuren, blote armen en benen, en zomerse prints. Een van de merken die hier perfect bij past, is LoveStation22. De collecties van dit coole merk zijn nooit saai, juist niet. Kleur en mooie prints maken hun items herkenbaar. Altijd geïnspireerd op de natuur en dit seizoen zie je ook prachtige items met typisch Japanse fashionkenmerken. Zo bestaat de collectie uit een thema waarin je deze Aziatische invloeden terug ziet komen in de opstaande kraagjes, Japanse tekens en prachtige vogelprints.

LoveStation22 SS18 WNF

LoveStation22 ss18 WNF

LoveStation22 zomer 2018: ruim en divers

Naast deze items waarin de liefde van de ontwerpster voor de Japanse stijl duidelijk naar voren komt, vind je in de collectie ook stripes — verticaal en diagonaal — grafische prints, leopardprints, cactussen en foto-afbeeldingen van dieren. Je vindt er vestjes, jasjes, jurkjes en rokjes in alle lengtes en leggings lang en driekwart. De collectie is weer ontzettend ruim en divers. Zelfs voor onze stoere meiden, die in de winter amper jurkjes dragen, zitten er toffe items bij die door de ‘dochtercommissie’ komen, yeah! Ik houd nu eenmaal van zomerjurkjes bij de meiden. Staat altijd zo lekker zomers met die gebruinde beentjes en hippe flipflops eronder : )

LoveStation22 SS18 WNF

LoveStation22 SS18 WNF

Kies alvast voor kleur in de kast

Hoewel er aankomende nachten weer vorst is voorspeld, gaan we niet langer wachten en laten we jullie alvast de collectie van LoveStation22 zien. In deze post zie je verschillende items terugkomen. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van hetgeen je kunt verwachten eind deze week. Yes, eind deze week kun je je bankpas tevoorschijn toveren en je eerste aankopen doen. De eerste levering staat dan online en daar zitten hele gave items bij. Ook bij de diverse webshops en winkels hebben ze de collectie dan al deels hangen. Heerlijk toch, alvast weer wat kleur hangen tussen al die winterkleding in de kast fleurt op!

LoveStation22 SS18 WNF

LoveStation22 SS18 WNF

Het Wereld Natuur Fonds

Wat ik onderscheidend vind aan LoveStation22 is het feit dat ze het succes delen. Ze kiezen namelijk ieder jaar een goed doel uit waar een deel van de opbrengst van de verkopen naartoe gaat. Dit doel heeft altijd een link met de natuur. Voor het jaar 2018 is er gekozen voor het Wereld Natuur Fonds. Het fonds dat al jaren actief en succesvol bezig is met het beschermen van de natuur. Super toch; je kindje een hip kledingstuk en de olifanten en neushoorns een beter toekomstperspectief!

LoveStation22 ss18 WNF

LoveStation22 ss18 WNF

Reviews en winacties

Dit seizoen zijn we brandrep voor LoveStation22. We zullen jullie aankomende tijd wat gave items laten zien in een review en daaraan zullen we leuke acties koppelen. Maar om dit op de planning te kunnen zetten, hebben we wel jullie hulp nodig. Want — zoveel mooie items — wat zijn nu de favorieten van onze volgers? : ) We laten jullie alvast een keuze maken uit een aantal items. Zodat we jullie mening kunnen meenemen bij de komende winacties. Hier komen ze:

Welke twee jurkjes van de vier onderstaande items zijn jouw favoriet?

Jurkje met franjes en gaas – Dress Bente

Jurkje met leopardprint en gaas – Dress Rosa  

LoveStation22 ss18 WNF

Of ga je voor een lange jurk?

Maxidress Linde

LoveStation22 ss18 WNF

Maxidress Lara 

LoveStation22 ss18 WNF

En hoe mooi is dit setje, rokje en top in een prachtige groene sfeer met streep en cactusprint. Love it! Misschien ook wel leuk voor een winactie? : ) Bedankt voor het laten weten van jouw smaak en wie weet zie je een van de door jou gekozen items heel binnenkort terug in een review én winactie. Stay tuned!

LoveStation22 SS18 WNF