De nieuwe collecties van de bekende kledingmerken zijn weer onwijs leuk, wat een prachtige zomerse prints en kleuren. Vooral de zachte pasteltinten zijn super, leuk om de zwart-wit trend mee af te wisselen.

homepage LiLi

Ik kijk altijd enorm uit naar een nieuw fashion seizoen. Na een aantal maanden ben ik die dikke truien en maillots zat en vind ik het leuk om mijn meisje weer in zomerse kleding te zien stralen. Aangezien ik een echte internet shopper ben struin ik altijd graag mijn favoriete webshops af zodra de eerste merken hun nieuwe collectie hebben aangekondigd. Bij onder andere Kixx Online, Olliewood en Amazingkids surf ik graag door de shop op zoek naar toffe items. Maar ik koop niet alleen nieuwe kleding. Ik vind het een sport om mooie tweedehands merkkleding te scoren of nieuwe merkkleding te combineren met kleding van bijvoorbeeld Zara, Hema of H&M. Leuk om op deze manier mooie combinaties te maken die niet iedereen draagt en het maakt het allemaal wat betaalbaarder. Kleding is één, schoenen is twee want een outfit is pas af en fashionable met toffe schoenen of laarzen eronder.

collage sneakers 1

Een schoenen tik zit waarschijnlijk in onze genen want niet alleen mama loves shoes, néé ook Bloem heeft aan één of twee paar niet genoeg. Voor elke dag, elk humeur, elke kledingstijl een ander soort schoeisel. En dan van elk soort het liefste nog twee verschillende uitvoeringen anders zit je weer met kleuren die niet goed matchen! Wat ik zo leuk vind, is dat er tegenwoordig van de meeste merken ook modellen zijn voor hippe meiden. Zo lopen Bloem en ik beiden graag op Maruti’s, Allstars en de nieuwste uitvoering van Adidas Superstar zal hier binnenkort ook wel een warm onthaal krijgen. Zo moeder zo dochter!

collage shoes

LiLi Shoes

Een merk wat prachtige en eigentijdse schoenen ontwerpt is LiLi Shoes. Via Instagram, waar ik sinds ik blog vaak te vinden ben, kwam ik in contact met dit hippe bedrijf. Toen Margot Verschoor, de ontwerpster en eigenaresse van LiLi shoes zwanger was, kon ze geen leuke babyschoenen vinden die er trendy uitzagen, betaalbaar en van goede kwaliteit waren. Margot besloot om zelf aan de slag te gaan en ontwikkelde zich tot professioneel schoenontwerpster. In 2008 werden de ontwerpen van Margot omarmd door de markt en was LiLi Shoes een feit. Sinds 2012 zijn de collecties van LiLi Shoes ook te koop in Frankrijk en de Verenigde Staten. LiLi Shoes staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en heeft als doel steeds opnieuw een betere collectie neer te zetten.

De nieuwe zomer collectie past qua kleur en materiaal uitstekend bij de mode van zomer 2016. LiLi Shoes beperkt de collectie niet tot één of twee soorten laarzen of sneakers maar maakt beide soorten in diverse kleuren en uitvoeringen. Voor elk outfit een andere stijl of kleur, daar houden wij van, toch?! Voor meer informatie over deze prachtige collectie en verkoopadressen klik hier.

_MG_4367

 

robyn3

 

De nieuwe zomer collectie van LiLi Shoes is al deels verkrijgbaar via de website. Goed nieuws; wij mogen iemand heel blij maken met een paar babyschoenen naar keuze of een waardebon van 45 euro die te verzilveren is in de webshop. Wil je je kindje ook laten schitteren in een paar schoenen van dit toffe merk, volg dan onderstaande stappen om mee te doen met deze winactie:

De actie loopt tot en met 10-4-2016.