Nog even en het is Moederdag. De dag waarop jij verwend zal worden met de leukste knutsels en frutsels van je kinderen. Hoogstwaarschijnlijk weet jij ook allang wat je krijgt? ; )

Mijn jongste zet de traditie voort en vertelde heel trots dat hij iets voor mama gemaakt heeft. “Ik heb een verrassing gemaakt voor jou, mama. Het ziet er heel mooi uit … zo en zo en het heeft deze kleuren. Maar ik vertel niet wat het is want de juf had gezegd dat het een verrassing is.” Heerlijk, mama ligt gesmolten op de grond. : ) Dit soort momenten en het moment dat je het papier van het in lijm zwemmende knutselwerk afhaalt zijn goud waard. Hier kan geen parfum, geen bos rozen en geen dure designer tas tegenop. Dit is Moederdag ten voeten uit. Niets dan liefde!

Hartje Amsterdam armcandy gepersonaliseerd sieraad

Moederdag: de een vind het commerciële onzin, de ander pakt juist extra uit. Hoe dan ook verdienen we het allemaal. Net als onze eigen moeders, onze oma’s en overgrootmoeders. Net zoals onze mannelijke teamleden dit ook allemaal verdienen op ‘hun’ dag. Een beetje extra aandacht, even niet hoeven zorgen voor, wellicht een dag op stap zonder man en kinders, een heerlijk ontbijt op bed en vooral van die goud(h)eerlijke knuffels en natte kwijlkusjes van je kind. Het kan allemaal ook heel simpel en klein.

Een persoonlijk sieraad van Hartje Amsterdam

Een paar jaar geleden gaf ik mijzelf een mooi cadeau met Moederdag. Symbolisch ook want het had alles met mijn twee kinderen te maken. Ik wilde al heel lang hun namen dicht bij mij dragen maar had nog niet het lef om die gewenste tatoeage te zetten. En toen kwam ik op het spoor van Hartje Amsterdam. Speciaal voor jou maakt Lotte de meest fantastische en persoonlijke armcandy’s. Een snoepje aan je pols, dat je absoluut met trots zult dragen.

Hartje Amsterdam armcandy gepersonaliseerd sieraad

Lotte maakt armbanden precies zoals jij wilt. Wil je er bijzondere coördinaten op? Geen punt! De namen van je kinderen? Supermooi! Of wellicht wil jij wel een speciaal symbool erin geslagen hebben waarvan alleen jij de betekenis weet? Lotte staat al in de aanslag met haar hamer en metaalstempels! Met Hartje Amsterdam heeft zij als missie liefde te verspreiden. Welke dag leent zich daar nu beter voor dan Moederdag.

Hartje Amsterdam armcandy gepersonaliseerd sieraad

Eerder interviewde ik haar voor onze rubriek ‘Mama is ondernemer’. Een aanrader om eens terug te lezen; een dosis inspiratie!

WIN WIN WIN 

Maar nu, we kunnen met mamaisthuis natuurlijk niet voorbijgaan aan Moederdag. Iedereen heeft wel een moeder, kent wel een moeder of is zelf een moeder. Reden genoeg om eens flink uit te pakken en er voor te zorgen dat jij op tijd een te gek cadeau hebt. Een door Lotte voor jou gepersonaliseerd sieraad dat je alvast op je nachtkastje kunt leggen voor 13 mei. Feestvieren is natuurlijk veel leuker met iemand samen en dus mag jij ook nog twee dames blij maken met Hartje Amsterdam. Supertof!

Hartje Amsterdam armcandy gepersonaliseerd sieraad

Wat moet je doen: 

  • We waarderen het heel erg als je lieve Lotte en haar mooie sieraden een like geeft op Facebook.
  • Like het bericht over deze Moederdagactie op de Facebookpagina van mamaisthuis.
  • En nu komt het allerleukste: tag onder het Facebookbericht twee van je beste vriendinnen, je moeder en je schoonmoeder, je oma en haar vriendin of gewoon twee mensen waarvan jij vindt dat die het verdienen.

Deze winactie loopt tot zaterdag 28 april zodat Lotte nog alle tijd heeft om ervoor te zorgen dat armcandy zondag de 13e aan je pols kan shinen. Heel veel succes en een mooie dag!

Winnaars:

Yeah!! De winnaars zijn bekend. Stoere mama’s: Paulien Elzenbroek, Ivonne Oosterink en Manon Klijn Velderman deze fantastische armcandy komt jullie kant op! Sturen jullie ons even een privébericht? Bedankt allemaal en geniet van het weekend! X

Hartje Amsterdam armcandy gepersonaliseerd sieraad