Je bent zo oud als je je voelt, is wat mij betreft een absoluut feit! Ik voel mij namelijk helemaal geen veertiger en toch heb ik vandaag de respectabele leeftijd van 42 jaar bereikt. Maar nog altijd dichter bij de veertig dan bij de vijftig dus je hoeft nog geen u te zeggen : )

Mooie mijlpalen

Wel een feestje waard, dacht ik van de week. Niet dat ik het groots ga vieren, dat doe ik namelijk nooit, maar ik vind het wel leuk om deze dag online te combineren met het 3-jarig bestaan van mamaisthuis. Mooie mijlpalen om bij stil te staan. Des te meer omdat tegenwoordig niets meer vanzelfsprekend is, en gezondheid een groot goed. Je moet je gelukkig prijzen met wat je hebt, en dat doe ik!

Iets doen voor een ander

Ik vier mijn verjaardag nooit omdat ik niet zo houd van feestjes die om mij draaien. Daarnaast word ik blijer van geven. Ik zorg graag voor anderen en doe graag iets voor een ander. Juist daarom grijp ik deze twee mijlpalen aan om een volger van mamaisthuis in het zonnetje te zetten; daar word ik namelijk zelf ook ontzettend blij van! Zo leuk om te doen! En eerlijk is eerlijk, we hebben deze drie jaar met succes mogen bereiken door jullie. Zonder trouwe en terugkerende lezers was dat never nooit gelukt. Many thanx daarvoor!

Superleuk om op deze manier ook mijn verjaardag met jullie te vieren. Buiten het feit dat ik uiteraard met ons gezin echt nog wel een dikke taart ga eten ; )

Let’s celebrate together

Nu hebben we natuurlijk geregeld winacties maar meestal draaien deze om de kinderen. Dit keer wilde ik een echte ‘mommy give-away’ doen. En niet zomaar één nee een pakket met daarin allemaal producten waar ik zelf blij van word. Merken die ook iets voor mamaisthuis hebben betekend in de afgelopen drie jaar. Lets celebrate together! We hebben niet eerder zo’n MEGA mooi pakket mogen weggeven; een shout-out naar al die toffe ondernemers! Dank jullie wel!

Wat zit er in deze te gekke ‘mommy give-away’:

MI BIBI

1) Een prachtige gepersonaliseerde ‘Mommy Bracelet’ uit de huidige collectie van MI BIBI. In de eerste maanden van mamaisthuis heb ik Bianca leren kennen en sindsdien altijd contact mee gehouden. Bianca is een echte onderneemster met een grote passie voor sieraden en ontwerpen. Ze heeft de afgelopen jaren MI BIBI op de kaart gezet en is volop bezig met nieuwe plannen uitwerken voor haar webshop. Wanneer jij de winnaar bent, zal Bianca speciaal voor jou naar jouw wensen een uniek sieraad ontwerpen.

mamaisthuis mama-winpakket mega give-awayHave to Have

2) Een van de leukste producten waar ik dit jaar kennis mee maakte is het Have to Have Schoolfotoboek. Wat een uitkomst en tof boek voor later. Een einde aan al die rondslingerende schoolfoto’s, vanaf nu kun je ze op een druilerige herfstdag inplakken in dit toffe monochroom boek. Naast dit product heeft Hanneke nog veel meer moois in haar assortiment. Notitieboekjes, invulboekjes, kaarten, posters en meer. Hanneke is een echte creatieveling en ieder vrij moment bezig met haar webshop of ontwerpen. Een absolute aanrader haar website; mooie handige producten voor een prima prijs.

mamaisthuis drie jaar mega give-away mama-winpakket

Bergstein Footwear

3) Een van onze favoriete merken: Bergstein Footwear. Al sinds de kids nog maar net konden lopen, kocht ik dit merk voor ze. Inmiddels hebben we alle kleuren wel een keer gehad en kiezen de kinderen ieder seizoen zelf een mooi paar laarzen uit. Super hip en fashionable. Tegenwoordig heeft Bergstein niet alleen de geweldige regenlaarzen in de collectie maar ook te gekke sloffen genaamd: Cozy Glam. En cozy zijn ze, deze superzachte en warme sloffen gemaakt van zuivere scheerwol. Net als in de regen, ben je met deze Bergstein sloffen in huis ook verzekerd van een modieus item. Wanneer je de winnaar bent van deze actie mag je de sloffen in je eigen favoriete kleur kiezen!

mamaisthuis drie jaar mega give-away mama-winpakket

Hipinderegen.nl

4) Vorig jaar hadden we al een winactie met deze webshop, waar ik later zelf ook mijn huidige winterjas kocht. Wat een aanwinst is Hipinderegen.nl, alle mooie en kwalitatieve merken onder één dak. Tegenwoordig kun je in weer en wind absoluut fashionable de straat op, dat laat Monique met haar webshop je graag zien! De echte natte herfstdagen laten nog even op zich wachten maar ze komen zeker. Wat is er nu leuker dan samen met je kind in plassen te stampen en een boswandeling te maken. Met deze polkadots regenlaarzen ben je er helemaal klaar voor!

mamaisthuis drie jaar mega give-away mama-winpakket

Homeworktime familie-agenda 20019

5) Vorig jaar maakte ik kennis met Sophie van Homeworktime. Zij bedacht de ideale organizer die mama’s en papa’s overzicht biedt en rust creëert in de chaos die soms kan ontstaan in het gezinsleven. Verjaardagsfeestje, vergadering, ouderavond hier en spreekbeurt, kapper, tandarts en schoolarts daar. Je kunt als moeder niet zonder agenda. Maar het plannen, structureren en afspraken vastleggen kan wel leuker. Veel leuker! Deze familie-agenda is een echte musthave voor drukke gezinnen! Paklijsten, zakgeld-afvinklijsten, wenskaarten, stickervellen, bucket-f*ck it lijsten en ‘hoe heten de ouders ook alweer’ lijst. Dit is zoveel meer dan slechts een organizer. Wij zijn fan en vereerd dat we op de achterkant vermeld staan, thanx Sophie! : )

mamaisthuis drie jaar mega give-away mama-winpakketmamaisthuis drie jaar mega give-away mama-winpakket

Lucky Leaf

6) Een van de meest bevlogen en bijzondere onderneemsters die ik de afgelopen drie jaar heb leren kennen is toch wel Marloes van Lucky Leaf. Ik voel me altijd aangetrokken tot mensen die een bijzondere missie hebben, iets willen doen voor de samenleving. Marloes is zo iemand! Zij weet als geen andere hoe het leven soms met je kan worstelen. Daarom is nu haar missie andere vrouwen te helpen die hetzelfde lot overkomen is. Zij weet dat het kan, dat je je passie kunt ontdekken en dat je een succes kunt maken van je bedrijf. She choose happiness!

Naast dat Marloes met haar bedrijf mooie initiatieven als Stichting Bootvluchting en Re-Tire steunt maakt ze ook nog eens superhippe kleding voor kind en mama! Comfortabel, uniek en met liefde gemaakt. Wanneer jij de winnaar bent van deze mega give-away dan ontvang je onderstaande sweater in de maat en kleur die jij wenst. Naast roze maakt Marloes deze ook in de kleuren camel, donkergrijs en donkergroen.

mamaisthuis drie jaar mega give-away mama-winpakket

WIN WIN WIN 

Niets te veel gezegd toch? Dit is echt een mega verwenpakket voor iemand die het verdient en kan gebruiken. Helemaal klaar voor de koude natte maanden en georganiseerd en fashionable het nieuwe schooljaar door.

Wat moet je doen om kans te maken op deze give-away:

Heel veel succes allemaal met het meedoen en heb een heerlijke donderdag! Veel liefs! ♥

Winnaar:

Yeah!! Daar is ie dan eindelijk, de winnaar van deze giga give-away is getrokken: Kristel Gubbels-Daemen, van harte!! Het is je gegund. Bedankt allemaal voor het meedoen en geniet van deze avond! Liefs!