Voorjaar 2017, wat wordt ons geduld op de proef gesteld zeg! Niet eerder hebben we zo lang op een paar mooie zomerse dagen moeten wachten. Ik lig bijna snikkend bij de kast met zomerkleding omdat het maar niet lijkt te lukken. Het verlangen naar al die luchtige stofjes, gezellige kleurtjes en het ‘gewoon lekker wat nieuws aan kunnen trekken’, is groot … heel groot!

pic-5-knitted-cardigan-en-short-400x600

DSC5819-400x600

En dan heb ik het niet eens over mijn eigen kast, néé over die van mijn dochter. Bloem heeft eigenlijk altijd de meest aansprekende kledingkast van ons allemaal. Heel veel verschillende merken, stijlen en kleuren. Jip heeft vooral veel blauw, grijs en jeans. Stoer en eigenwijs maar toch iets minder uitgesproken dan zijn hippe zus.

Voor Bloem is nu echt de maat vol: donkere kleuren zijn een absolute NO-GO. Als het weer een keer flink tegenvalt, of als het regent dan wil ik nog wel eens iets klaarleggen uit haar winterkledingsets maar dat wordt mij niet in dank afgenomen. Of ik wel weet dat het voorjaar is? : ) ‘Ja, schat dat weet ik, maar die zon hè en die aangename temperaturen … weet jij waar ze zijn?’ Uiteindelijk sluiten we dan vaak een compromis maar ik begrijp haar gevoel wel heel goed. Alsof je na een lang donker seizoen ontwaakt uit je winterfashionblues: de wereld heeft dan een beetje licht en kleur nodig.

DSC6291-400x600

DSC6850-400x600

Een merk dat eigenlijk ieder seizoen weer zorgt voor een vrolijke stemming en een zomers gevoel is Kidz-Art. Prachtige kleuren — fel en warm, mooie zomerse prints afgewisseld met grafische en bonte dessins. In Kidz-Art voel je je blij en hartstikke fashionable. De items zijn niet alleen hip, ze laten zich onderling ook nog eens heel goed combineren tot een complete outfit. Goud, zilver, kleur, glitter, tricot, katoen, polyester en zilveren metallic stof: de collectie is heel divers door het gebruik van veel kleur en verschillende soorten stof. Voor elke fashionista wat wils!

IMG_9396

Bloem mocht van Kidz-Art een nieuw kledingsetje uitkiezen. Vanwege het aanhoudende slechte weer heeft ze gekozen voor een toffe set waarbij ze een vestje kan dragen en mocht het nodig zijn lange kousen of een legging. Ook combineert het bovenstuk van het setje heel tof met het rokje van vorig seizoen. Dus ondanks dat het weer niet echt meewerkt, heeft ze het shirtje en het vestje al kunnen dragen, yeah! Bloem houdt van stoere kleding en viel meteen voor de toffe short in armygreen met all-over neonspots.

IMG_9390

Echt een gaaf broekje met de bohemian sierband die je erbij krijgt. Voor als het wat kouder is, heeft Bloem er een vestje bij gekregen dat uitstekend matcht met de rest. Aan de zijkant is een zelfde sierband aangebracht, super leuk detail! Het shirt is lekker zomers ondanks de legergroene kleur. De neon letters erop matchen weer heel tof met de verfspatten op het short. Een stoere set waar we nog veel plezier van gaan hebben, of het nu wel of niet mooi weer wordt. : )

IMG_9422

Worden jij en je meisje ook zo blij van Kidz-Art en is dit setje echt iets voor jouw hippe dame? Dan hebben we wat leuks! Wij zijn op zoek naar inspiratie … want wat komt er in jou op als je aan Kidz-Art denkt? Verzin een toffe quote of slogan voor deze set en misschien wordt jouw meisje dan wel de gelukkige eigenaar.

  • Like de Facebookpagina’s van mamaisthuis en Kidz-Art.
  • Like het bericht over deze actie op Facebook.
  • Geef hieronder aan welke quote of slogan in jou opkomt als je naar deze set kijkt en welke maat je wilt.
  • (Iemand taggen, delen van het bericht mag maar is geen vereiste).

De actie loopt tot en met zondag 7 mei, daarna lees je hier wie de winnaar is. Succes met meedoen en een fijne avond allemaal!

Winnaar:

Hoera, we hebben een winnaar! Van harte Carola, jouw meisje kan gaan genieten van de zomer in Kidz-Art! Neem je contact met ons op? Slaap lekker allemaal.

IMG_9391