Sieraden: I LOVE IT!! Helaas kan ik in verband met mijn werk sieraden niet dagelijks dragen maar op mijn vrije dagen versier ik mijn lijf rijkelijk met mooie items. Toch heb ik maar een beperkt assortiment aan sieraden. Ik blijf graag bij het vertrouwde en daarom hecht ik grote waarde aan mooie items die ik dagelijks kan dragen zonder dat ze lelijk worden.

Een mooie zilveren bedelarmband, een aantal door mijn moeder handgemaakte armbandjes, een gaaf horloge en een paar bijpassende zilveren oorbellen. Materialen zoals zilver, parels, edelstenen en mooie bling bling steentjes zijn op mijn lijf geschreven (letterlijk haha!). De sieraden van KAYA spreken mij dan ook erg aan en ik was meteen verliefd op een ontzettend mooie zilveren armband met naamplaatje. Je kunt je misschien wel voorstellen hoe blij ik was toen ik hoorde dat ik deze armband voor mamaisthuis mocht gaan reviewen. Happy mommy!

18073163_1502807136419536_1967194402_n

Sieraden voor bijzondere momenten

De armband die ik kreeg is één van de juweeltjes die Tanja maakt voor haar sieradenlijn Kaya sieraden. Een speciaal cadeautje voor mama. Naast sieraden voor lieve mama’s vind je in de collectie ook sieraden voor baby’s en kinderen. De armbandjes voor baby’s zijn extra stevig. Twinnen met je meisje? Ook dat kan! De Mom & Me setjes zijn speciaal voor moeder en dochter samen. Twee identieke sieraden die symbool staan voor jullie bijzondere band. Of vier de geboorte van je (klein)dochter met zo’n schattig sieraad. Maar ook voor andere bijzondere momenten zoals een eerste verjaardag, bruiloft, doopfeest of communie kun je bij KAYA sieraden terecht voor de mooiste sieraden als aandenken aan die speciale gelegenheid.

Alle kinderarmbandjes en mamasieraden zijn gemaakt van luxe materialen zoals échte zoetwaterpareltjes, twinkelende Swarovski kristallen, edelstenen en geboortesteen edelstenen. Het leuke van KAYA sieraden is dat je er bijna alle sieraden kunt laten personaliseren. Zo kun je kindernamen, teksten of speciale data op de sieraden laten graveren. Alles wordt gratis met de hand gegraveerd — pure ambacht dus — en dat maakt KAYA uniek! De sieraden zijn een tastbare herinnering aan belangrijke gebeurtenissen of een pronkstuk waarmee je wilt zeggen tegen jouw mama dat zij de liefste van de wereld is! Stuk voor stuk cadeaus die met trots gedragen zullen worden.

18073573_1502808216419428_1897438012_n

Zilveren armband ‘Cute Balls’

Toen ik hoorde dat ik een mooi sieraad mocht uitzoeken, viel mijn oog meteen op de armband ‘Cute Balls’. Een prachtige armband van echt sterling zilver in ‘Tiffany Style’. Er zit een zilveren graveerbedel aan in de vorm van een hartje. Omdat ik de gelukkige mama ben van twee hele bijzondere hartjes heb ik ervoor gekozen om beide namen —Fynn en Elysa — op het hartje te laten graveren. Mij viel direct op dat de namen heel sierlijk zijn geschreven, dit komt doordat de gravering ‘handgeschreven’ wordt met een speciale pen. Echt prachtig en chique. Op de armband zijn zilveren balletjes van 4mm geregen. Hierdoor is het een heel verfijnd sieraad en draag ik hem graag bij mijn horloge.

De balletjes zijn geregen op extra sterk staaldraad met nylon coating met stevige draadbeschermers aan de uiteinden. Ook dit armbandje is in baby-, kinder- en damesformaat te krijgen. Er zit een kettinkje aan waardoor de armband makkelijk te verstellen is. Aan het kettinkje zit ook nog een super schattig klein hartje bevestigd.
Ik ontving het armbandje als een echt cadeautje: verpakt in een prachtig zakje met wenskaartje en een poetsdoekje om het zilver extra mooi te houden. Kortom een prachtsieraad dat ik met veel plezier en trots zal gaan dragen!

18072843_1502807169752866_806126970_n (1)

Over een drie weken is het Moederdag, de dag waarop mama’s verwend worden met de mooiste knutselwerkjes, heerlijke ontbijtjes op bed en misschien wel een mooi cadeautje. Wij, KAYA sieraden en mamaisthuis, vinden ook dat alle lieve mama’s een extraatje verdiend hebben. Daarom mogen jullie allemaal meedoen met deze te gekke winactie! Namens KAYA mogen we één van onze volgers blij gaan maken met de prachtige armband ‘Cute Balls’. Hoe doe je mee:

  • Like de pagina’s van KAYA sieraden en mamaisthuis op Facebook.
  • Geef hieronder aan voor wie je meedoet en waarom.
  • Like het Facebookbericht over deze actie.
  • Tag gerust schoonmoeders, moeders, mama’s to be of je man of vriend om hem op een ideetje te brengen. ; )

De actie loopt tot en met zaterdag 29 april, daarna lees je hier wie de gelukkige is. Heel veel succes en een heerlijke zondag gewenst.

Winnaar:

Hoera, van harte Marloes! De armband komt zo snel mogelijk naar jou toe. Neem je even contact met ons op? Bedankt allemaal en een fijne avond!