Ondanks dat de echte winter waarschijnlijk nog moet komen, er volop sale in de winkels hangt en er uiteraard altijd een plekje over is in de wintergarderobe, verheug ik mij toch echt op de nieuwe zomerfashion. 

LEVV Labels LEVV Girls zomercollectie 2019

Combineer meerdere seizoenen

Zeker na de overgang naar het nieuwe jaar begint het te kriebelen. Ik kijk ik naar het voorjaar en alle leuke nieuwe items die straks weer in de kasten komen te hangen. Maar goed, niet te snel van stapel want voorlopig kleden we ons nog lekker warm in winterkleding. Helemaal ideaal is het wanneer merken in de nieuwe zomer- en voorjaarscollectie items opnemen die al eerder gedragen kunnen worden. Fashion die niet onder de noemer hoogzomer valt maar qua kleur, materiaal en lengte ook perfect in dit seizoen gedragen kan worden. Bijvoorbeeld door een combinatie te maken van items uit de nieuwe collectie en de afgelopen wintercollectie.

LEVV Labels LEVV Girls zomercollectie 2019 LEVV Girls summer 2019

LEVV Labels LEVV Girls zomercollectie 2019

Eerste levering LEVV Girls summer 2019

LEVV Girls heeft vorige week de nieuwe zomercollectie uitgebracht en die is weer heel eigen en fashionable. Supermooie kleuren en materialen die ook prima in de eerste maanden van dit jaar gedragen kunnen worden door ze op de juiste manier te stylen. De kleuren van de eerste levering passen perfect bij het huidige seizoen. Maar uiteraard kun je ook gewoon alvast shoppen en het weghangen tot de zomer ; )

LEVV Labels LEVV Girls zomercollectie 2019

Wij zijn helemaal fan van de kleur ‘Emerald Green’. In de eerste levering van de zomercollectie staat deze kleur centraal. Een prachtige kleur groen die mooi te combineren is met bijvoorbeeld grijs, blauw of zwart. Door het gebruik van verschillende materialen pakt deze kleur in de diverse items net iets anders uit, maar altijd warm en diep van kleur, heel mooi!

LEVV Labels LEVV Girls zomercollectie 2019

LEVV Labels LEVV Girls zomercollectie 2019

In deze levering vind je items die heel goed passen bij meiden die van comfortabele fashion houden; tikkie sportief met een volwassen knipoog. Stoer en eigenzinnig, meiden die weten wat ze willen en dat graag uitdragen in hun outfit. Stripes, een vleugje glam, fake-leather en comfy; LEVV Labels verdient aankomend seizoen absoluut een plekje in de kast van jouw fashionista!

Mocht je nu een stoere boy hebben, binnenkort zullen we van de allereerste LEVV Boys collectie een sneak peek geven, stay tuned!

LEVV Labels LEVV Girls zomercollectie 2019