Wanneer je kindje nog jong is, koop je vaak met name kleding die je zelf leuk vindt als moeder. Naarmate de kinderen groter worden zullen ze daar vaker een mening over hebben en is het soms compromissen sluiten.

Dat kinderen op een gegeven moment graag zelf bepalen wat ze dragen is natuurlijk hartstikke logisch. Ook zij ontwikkelen een smaak op het gebied van fashion en zullen een voorkeur hebben voor kleuren, prints of misschien zelfs merken. Er zijn ook kinderen die het liefst hun kleding zelf zouden ontwerpen. Sterker nog, ik ken een meisje van net 6 jaar die een geboren kledingontwerpster is. De mooiste creaties maakt ze helemaal zelf of soms met hulp van haar moeder. Super leuk om te zien dat ze daar echt gevoel voor heeft.

Different fashion on demand goodinbeingdifferent

Different

Je eigen fashion bedenken, ontwerpen en dragen, hoe tof is dat? Supergaaf. Dat vindt Zazi Brands ook en daarom bedachten zij ‘Different‘. Een uniek concept waardoor het hartje van een kleine fashionista sneller zal gaan kloppen. Dit concept is namelijk het eerste fashion-on-demand merk voor kinderen waarbij een item wordt gemaakt naar eigen ontwerp.

Dus is jouw kindje gek op kleding, creatief of hebben jullie een foto van bijvoorbeeld een fantastische vakantie die je graag op een fashionitem wilt laten drukken, alles kan!

De mensen die werkzaam zijn bij Zazi Brands werken al vele jaren met plezier in de mode. Je kent Zazi Brands waarschijnlijk wel van de merken LoFff, LoveStation22, Legends22 en LavaLava. Allemaal unieke en eigenzinnige merken ontworpen door Zazi Brands voor jou. Maar nu kun je dus zelf aan de slag. Creatieve kindjes zijn vaak trots op een tekening die ze maken maar deze verdwijnt op de kastdeur, in een boek of op een foto om te bewaren. Vanaf nu is er dus nog een mogelijkheid om een eigen kunstwerk te vereeuwigen: afgebeeld op een fashionitem. Met zo’n kledingstuk heb je alle reden om trots te zijn en ben je er zeker van dat je de enige bent die er mee rondloopt.

Hoe gaat het in zijn werk

Op www.goodinbeingdifferent.com vind je een uitgebreide uitleg over hoe het werkt. Ook vind je er allerlei tips & tricks van de echte professionals en kun je ter inspiratie een kijkje nemen in het LookBook. Nadat je je ontwerpen hebt ingestuurd, duurt het ongeveer drie weken voordat je ze in huis hebt en je erin kunt gaan shinen. Onderstaand een filmpje van dit unieke concept!

Wij hebben zelf geen ervaring met dit concept maar we zijn wel ontzettend benieuwd naar jouw mening. Dus hebben we met Zazi Brands afgesproken dat we één van jullie een review laten doen. Dit houdt in dat je samen met je kindje een te gek shirt mag gaan ontwerpen, niet één maar twee. De grootste maat, maat 176, zullen een aantal van jullie wel passen. Op deze manier kun je ook nog eens twinnen samen met je kindje. Het lijkt ons leuk als je van het maak- en bestelproces een kort stukje schrijft dat we dan later hier in deze post kunnen plakken, voorzien van wat leuke foto’s.

Is dit echt iets voor jouw kleine mode-ontwerper, doe dan mee:

De actie loopt tot en met donderdag 9 maart, daarna lees je hier wie de winnaar is. Succes allemaal en een fijne maandag!

Winnaar: 

Hoera, Chantal, jouw meisje mag haar potlood tevoorschijn toveren! We zijn heel benieuwd naar het resultaat! Bedankt allemaal en een mooi weekend gewenst!

logo-Different-BW-300x300