Toen Novah 1½ was ontdekte ik een fijn kledingmerk speciaal voor meisjes, genaamd O’Chill. Hoe leuk is het dat ik jullie vandaag aan dit merk mag voorstellen in combinatie met deze nazomerse giveaway!

Meisjesmama

Sinds ik moeder ben, verlies ik mijzelf regelmatig in het kopen van nieuwe kinderkleding. Voor Hero vond ik dit ook al enorm leuk om te doen. Steeds probeerde ik hem net even iets leuker aan te kleden dan de standaard outfits die ik in de winkels zag hangen. De keuze is reuze wat dat betreft. Ik had toen al wel kunnen aanvoelen dat een kastje vullen voor een meisje — in ons geval Novahs kast — nog een keer zo leuk zou zijn.

Ik ga meestal voor kleine merkjes en wissel ze af met de iets duurdere. Grote schreeuwerige merken zijn niet echt mijn ding. Daarbij vind ik het zonde om enorm dure kleding te kopen, omdat kinderen groeien met de snelheid van het licht en ze alles in een mum van tijd onder smeren. Knipper een keer met je ogen en, hoppa; ze fabriceren zomaar een knoeperd van een gat in die leuke nieuwe outfit.

Een meisje dat plezier maakt draagt O’Çhill

Zoals ik al zei, ontdekte ik de té leuke kleertjes van O’Chill toen Novah nog heel klein was. Ik kocht een snoezig jurkje en ze stal er meteen de show mee. Niet te zoet, maar juist een perfecte combi tussen lief en stoer. O’Chill vertelt op haar website zich te richten op ‘Het meisje dat plezier maakt’. Boem, raak! Dit motto straalt het merk voor mij echt uit, daarom past het zo goed bij Novah. Een pittige tante die de wereld als een spons in zich opzuigt. Ze is inmiddels 3½ en gaat totaal haar eigen gang. Als ik nies en een halve seconde mijn ogen dicht heb, is ze ervandoor. Op zoek naar avontuur.

Op de bovenste foto kreeg ik een lief lachje voor de camera, waarna ze er keihard vandoor racete op haar loopfiets. Novah in O’Chill en mama totaal niet chill erachteraan rennend met 30+ graden.  Naast een specifieke doelgroep heeft O’Chill een geheel eigen manier van produceren van haar collecties. Zo fabriceert zij het grootste gedeelte van haar stoffen zelf en blijft de kwaliteit hoog doordat de kleding in een eigen fabriek gemaakt wordt. Alles wordt gedaan op 1 locatie, waardoor zowel kwaliteit als prijs goed en aantrekkelijk zijn. De stoffen stralen luxe uit en blijven mooi, zo weet ik uit eigen ervaring.

Novah test O’Chill

Nou ja, natuurlijk heeft Novah hiervan niets in de gaten. Ze ziet alleen een nieuwe jurk, roept “oh mooooi” en wil zich gelijk omkleden. Voordeel is dat ze een enorme tuttebel kan zijn (van wie zou ze dat toch hebben?) en dus vindt ze alles prachtig waar felle kleurtjes en figuurtjes op te vinden zijn. Deze jurk is dan ook een schot in de roos met de mooie verenprint, de flared mouwtjes en de fluor oranje tekst op de voorkant. ‘La vie bohème’, dit straalt de jurk zeker uit. In deze warme dagen doe ik het Novah niet aan er een van de leggings bij te dragen, maar zwiert ze lekker rond in de jurk met blote benen en dito voeten. Een dag zonder zwarte voeten heeft tenslotte geen glans 😉

Het stofje van de jurk is lekker stretchy en sluit mooi aan. Voor Novah koos ik voor een maatje groter, zodat ze het jurkje in het najaar door kan blijven dragen met een van de leggings en misschien een vest. Ons oordeel: O’Chill is een hit! Een perfect jurkje waarin veel plezier kan worden gemaakt. Een vlekje hier of daar valt niet op en het stijltje leent zich ook perfect voor een feestje. Scrollen jullie mee naar de giveaway, dan laat ik hieronder de legging zien die bij de giveaway hoort.

Giveaway alarm!!

We hebben allemaal genoten van de afgelopen extreem warme dagen, misschien was het zelfs een klein beetje té warm. Natuurlijk hebben we nog lang geen zin in het najaar, maar met dit bohemian style jurkje overleven onze dochters de dalende temperaturen met gemak en vooral in stijl!

Om alvast te wennen aan het idee van een naderend najaar, gaan wij iemand heel blij maken met een set van O’Chill. We mogen namelijk het jurkje dat Novah op de foto’s draagt, samen met de toffe legging, weggeven. Super toch?! Heb jij een kleine O’Chill-fan thuis, doe dan mee:

  • Like het bericht over deze actie op de Facebookpagina van mamaisthuis, dan kunnen we jou traceren en misschien wel feliciteren.
  • Geef hieronder in een reactie aan voor wie je meedoet en welke maat je zou willen winnen.
  • Superleuk als je — wanneer je mamaisthuis ook zo’n toffe blog vindt — onze pagina een like wilt geven. Merci!

Heel veel succes allemaal met meedoen en geniet vooral nog een beetje extra van de zon. Op 8 september lees je hier onder dit bericht wie de winnaar is!

Liefs Sanne en Novah

WINNAAR:

Hoera, we hebben een winnaar! Van harte Vanessa Beugelink en lieve Esmee, het mooie setje is voor jullie. Bedankt allemaal voor het meedoen en een fijne avond gewenst. En ohja, volgende week hebben we een te gekke TOPitm winactie ♥