Afgelopen donderdag was het zover, de dag waar alle Br@nd-loving-moms met smart op hadden zitten wachten: de lancering van de nieuwe Br@ndcollectie. 

Wanneer de vakantiekoffers weer uitgepakt zijn, de zomerse dagen schaars worden en de kalender augustus aangeeft, beginnen we al een beetje onrustig te worden. Wanneer komt het online, zou het weer zo gaaf zijn als vorig seizoen, welke prints kunnen we verwachten en zien we in de nieuwe collectie ook weer van die toffe retro-items terug?? De Br@nd-moms treffen elkaar in de daarvoor opgezette Facebookgroepen en de sfeer is daar altijd opperbest. Er is namelijk een gemene deler: de liefde voor één van de mooiste kidsfashionsbrands van Nederland. En het mag gezegd worden, een merk dat kaarsrecht overeind blijft staan door een aantal kenmerken die iedere collectie weer gewaarborgd blijven: items met een juiste prijs-kwaliteitverhouding, stoffen van heerlijk zachte kwaliteit, korte communicatielijnen, goede service en je kunt altijd rekenen op snelle verzending van je bestelling met daarbij een leuke goodie!

Verrassende collectie

Br@nd was één van de eerste merken die ik voor mijn — toen — peuter kocht. Ik was meteen verliefd en die liefde is altijd gebleven. Nu door mamaisthuis heb ik ook kennis kunnen maken met ‘het gezicht er achter’ en wat mij betreft maakt dit het plaatje nog kloppender. Br@nd is gewoon een heel tof merk en wordt gemaakt door leuke mensen die hun liefde voor ontwerpen en fashion zo goed weten te vertalen in mooie items dat het lastig is om het daar niet warm van te krijgen. Natuurlijk heb ik ook wel eens gehad dat er items in een collectie tegenvielen maar ik moet zeggen dat ik de huidige collectie echt heel gaaf vind. Het is dat mijn dame liever niet te vaak meer een jurkje aan wil, maar anders had ik echt ruzie gehad thuis.  ; ) Waar sommige andere merken dit seizoen wat mij betreft niet echt verrassend uit de hoek kwamen, heeft Br@nd dit wel voor elkaar gekregen.

Retrojurkjes, polojurkjes, sweatjurkjes, jurkjes met vaste opdruk en jurkjes met zelf te kiezen opdruk waarvan de prints ook dit seizoen weer heel gaaf en stoer zijn! Naast al deze jurkjes — ik ben het nog steeds niet eens met mijn dame dat ze die snoepjes van jurken dit jaar overslaat ; ) — vind je in de collectie ook hele gave sweaters en shirts. Eveneens met vaste of zelf te kiezen opdruk. Mijn meisje is een echte broekenmeisje aan het worden. Riep ik een jaar geleden nog; ‘Waarom wil je nu nooit eens een broek of jeans aan?’, nu hoort ze mij af en toe zeggen dat ik er nog niet echt klaar voor ben afscheid te nemen van de meisjes-meisje fase. Ze maken deze toffe items nu eenmaal niet in een maat S anders had ik het wel geweten!

Review set 1

Gelukkig kunnen we ook los gaan op broeken en zo kochten we de — vinden wij — tofste pants van dit seizoen: pants ‘Low’ met allemaal symbolen die de huidige generatie zeker zal aanspreken. De broek is gemaakt van de herkenbare zachte Br@nd-kwaliteit en heeft een mooie warme blauwe kleur. Hij zit een beetje baggy en dat draagt heerlijk zegt Bloem. Gelukkig valt hij iets ruimer waardoor ze er nog een tijd plezier van kan hebben. Aangezien hij van iets dikkere kwaliteit is, kan ze de broek ook op koudere herfstdagen dragen. Een broek waar heerlijk in bewogen en gespeeld kan worden, die bewijst dat een jogger ook heel gekleed en stoer kan staan!

Het shirt dat Bloem er op draagt is het shirt ‘Insert choose’. Een prachtige aangesloten pasvorm en gemaakt van iets dikkere kwaliteit. Het shirt valt wat langer en is mooi afgewerkt met op de armen een ingezette baan van gestreepte stof. Superleuk detail wat het shirt net dat extra’s geeft. Een sportieve eigenwijze look!

De sweater ‘Art’ met de tekst ‘Carpe Diem’ hebben we ook in de kast hangen, evenals de jeans die je op de foto ziet. Een set waarvan ik een jaar geleden niet had gedacht dat mijn meisje dat leuk zou vinden maar ineens was ze er … een dame van 8 jaar met een stoere smaak die haar heel eigen maakt, leuk!

Review set 2

Naast de items die wij zelf gekocht hebben, kregen we van Br@nd ook nog een waanzinnige set om aan jullie te laten zien. Een set die Bloem gelukkig ook gaaf vindt. Zoals ze zelf zegt: “Echt een outfit voor meisjes die van fashion en hockey houden”. Ik keur het goed. : ) De sweater ‘Art’ in het grijs met de tekst ‘Hello Gorgeous’ heeft die heerlijke herkenbare zachte Br@ndvleug en staat lekker pittig. Hij valt ook niet groot dus houdt je dame van iets langer vallende sweaters dan zou ik hem een maat groter nemen. De trui heeft aan één zijde een contrasterende bies, een leuk sportief detail!

Het rokje dat Bloem er bij draagt is de skirt ‘Allover’. Een heerlijk draagbaar rokje gemaakt van mooie jerseykwaliteit, dat goed op maat valt. Met de kousen maak je de outfit helemaal af. Straks te koud maar voor nu helemaal stoer, ook met een witte sneaker eronder. Voor de winter hebben we alvast de gave maillot in de kast liggen en wat staat ‘ie leuk! De 4 kruisjes aan zowel de binnen- als buitenkant, geven de outfit een speels karakter. Bloem is er helemaal blij mee!

We zijn heel benieuwd naar jullie Br@nd-aankopen, hebben jullie al wat leuks gescoord? Laat het gerust zien onder de post op Facebook!